Westmark

Westmark multifunctionele pers gegoten aluminium

Westmark
Westmark multifunctionele pers gegoten aluminium
  € 28,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt in Westfalen.

  Kleine keukenapparaten van aluminium vestigden in de jaren 1950 de goede reputatie van het Sauerland-merk Westmark. We hebben een paar apparaten uit het assortiment van de fabrikant geselecteerd die vandaag de dag nog steeds in Lennestadt worden geproduceerd: van gegoten aluminium met poedercoating.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69206

   Eén gebruiksvoorwerp - veelzijdig. De multifunctionele pers met inzetzeef verdeelt, plet en raspt knoflook en ook uien of kaas. Dankzij de functionele elementen op het handvat kan het worden gebruikt als kersen- of olijfboor, als notenkraker en als viskrabber.
   Behuizing van aluminium met poedercoating, zeefschijf van onbehandeld aluminium. Lengte 16 cm, breedte 3,5 cm, hoogte 5,5 cm. Gewicht 110 g. Het lichaam kan in de vaatwasmachine worden gereinigd (maar de zeefschijf niet).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen