Menu

Werkhaus Papierverzamelaar

Zwart
Werkhaus Papierverzamelaar Zwart
Werkhaus Papierverzamelaar
Zwart
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Een wonder van ruimte en een bewaarder van orde. De Werkhaus klassieker

Deze organiser voor bureaus en kantoren was een van de eerste producten van Werkhaus en bewijst al meer dan 20 jaar zijn waarde met zijn vele vakken van verschillende grootte en indeling. De fabrikant heeft ze speciaal voor ons ook in het zwart gemaakt.
De organisers zorgen voor orde en kleur op het bureau. Wij bieden ze aan in twee formaten met acht of 16 vakken waarin papieren en kantoor- of andere onmisbare gebruiksvoorwerpen netjes binnen handbereik kunnen worden opgeborgen.

Werkhaus. Bar-en-wedge verbinding 2.0

Het intelligente constructieprincipe van Werkhaus is verbluffend eenvoudig en maakt gereedschap voor de montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen van robuuste, vormvaste HDF (high-density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines precies op maat gesneden. De delen worden samengevoegd door de baan van het ene paneel, die aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te voeren en aan de buitenkant vast te zetten met een rubberen ring. De resulterende producten zijn licht, verbazend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen op elk moment zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd.
De combinatie van de omkeerbare verbindingstechniek, de materiaalkeuze en het machinale fabricageproces maken de constructie van complexe en tegelijkertijd zeer goedkope produkten mogelijk, waardoor zij vrijwel voorbestemd zijn voor gebruik als verkoopdisplays en in de winkel- en beursbouw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ontwerpen en vervaardigen van dergelijke meubelen al snel na de oprichting van het bedrijf in 1992 de hoofdactiviteit werd.

Veel vakken. Kleine moeite

Dankzij het nauwkeurige snijden van de panelen, die slechts 3 tot 6 mm dik zijn, en de schone machinale verwerking is het mogelijk betaalbare opbergmeubelen te maken die veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn om met timmerwerk te vervaardigen. En als bij toeval zorgen ook de zichtbare steekverbindingen van stang, groef en rubberen ringen voor een heel eigen (en gewillige) vormentaal, die vooral bij de monochrome organisers tot uiting komt. Werkhaus ontwikkelt en produceert al zijn producten sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 in de hoofdzetel in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

Productinformatie

Artikel nummer 88297

Tijdschriftenverzamelaar, poststation en archief in één. Met 6 vakken voor het klasseren, verzamelen en sorteren van boekjes, stripverhalen, A4-papiertjes en co.
Bouwpakket met 10 HDF-platen, beschilderd met speelgoedverf, en 30 rubberen ringen voor het bevestigen van de insteekverbindingen. In elkaar gezet: H 30 × B 33 × D 33 cm. Gewicht 1,8 kg. Kleur zwart.
Niet stapelbaar. Zonder keukengerei.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu