Manufactum

Werkgilet wollen voering

Olive
Manufactum
Werkgilet wollen voering
Olive
  Olive
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Warm werkvest

  Dit robuuste werkvest is gevoerd met een verwarmende pool van zuiver scheerwol, wat het werken in de tuin comfortabeler maakt bij oncomfortabel weer. Het is gemaakt voor ons met uitgebreide nierbescherming, heeft twee grote voorzakken, een binnenzak en een duurzame metalen ritssluiting. Alle randen zijn netjes gezoomd. Van de gilde kledingfabrikant FHB in Oost-Westfalen.

  FHB. Kleding in gildesnit

  De gildebroeken van de FHB zijn vaak de dagelijkse metgezel van de reisgenoten op hun tocht van drie jaar en één dag. FHB - "Fritz Höhne Bielefeld", zo luidt de afkorting - werd al snel vertaald als "voor de hoogste eisen". Oorspronkelijk opgericht in 1947 als Höhne & Mischke in Bielefeld, verhuisde FHB in 1970 naar de huidige locatie in het nabijgelegen Spenge, waar - en dat is heel opmerkelijk - nog steeds een deel van de klassieke FHB-gildekleding wordt geproduceerd. Dergelijke gildekleding moet niet alleen uitzonderlijke situaties doorstaan, maar week na week meestal meer dan 40 uur stress. Alleen kwaliteit in materiaal en productie kan ervoor zorgen dat deze kleding zo robuust en duurzaam is.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 72978

   Buitenstof 100% katoen, voering 100% scheerwol. Gemaakt in Duitsland.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proce
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten