Wiener Seife

Weense scheerzeep navulling

Geurneutraal
Wiener Seife
Weense scheerzeep navulling
Geurneutraal
  € 19,90Basisprijs: € 180,91/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De geurloze Weense scheerzeep bevat geen extra geurstoffen en is daarom bijzonder geschikt voor de gevoelige of allergiegevoelige huid.

  Weense scheerzeep voor navulling

  Past op de aluminium pot van de Weense scheerzeep en is identiek van samenstelling: gemaakt op basis van plantaardige oliën (voedende kokos- en zonnebloemolie, ricinus- en druivenpitolie en cacaoboter). De zeep ontwikkelt een fijn, romig schuim, is zeer mild en is niet alleen geschikt voor de gezichtshuid, maar ook voor het scheren van de oksels, bikinilijn en benen.

  Voor genieters. Koudgeroerde zepen gemaakt van kokosolie

  De Wiener Seifenmanufaktur maakt zeep op puur plantaardige basis door middel van een koud-roerproces. Hoewel de term anders suggereert, gebeurt koudroeren niet helemaal zonder warmte. Deze wordt echter niet van buitenaf aangevoerd, maar op natuurlijke wijze gegenereerd tijdens het verzepingsproces met loog en olie - in het geval van Wiener Seifen wordt de goed schuimende en bijzonder compatibele kokosolie gebruikt. Dit zachte maar arbeidsintensieve proces betekent dat tot 15% van de plantaardige oliën onverzeept blijft en hun voedende werking op de huid en het haar kan ontwikkelen. Ook de hydraterende glycerine blijft behouden tijdens het koude roeren. De zepen zijn verrijkt met natuurlijke oliën en plantaardigenextracten, waarvan de meeste afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt.

  Een schone prestatie. De Wiener Seifenfabricage

  De "Stadlauer koudgeroerde kokosoliezepen" van zeepmaker Friedrich Weiss waren ooit de laatste handgemaakte zepen in Wenen. En ze waren populair buiten de stadsgrenzen. Weiss stierf onverwacht in 2006, maar zijn ideeën bleven voortleven. Sonja Baldauf, die oorspronkelijk van plan was om de Wiener Seifen in Zwitserland te verkopen, deed er alles aan om de ideeën, normen en recepten van Weiss levend te houden onder de naam "Wiener Seife". Vandaag de dag is de Wiener Seifenmanufaktur weer een puur familiebedrijf, aangezien de partner van Baldauf nu alleen verantwoordelijk is voor de productie - na een opleiding tot zeepmaker op latere leeftijd. Sommige zeepsoorten zijn overgenomen van Weiss, veel andere zijn intern ontwikkeld en er komen voortdurend nieuwe bij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211944

   Voor het bijvullen van de aluminium pot van de Vienna scheerzeep. Gemaakt in Oostenrijk. 110 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM STEARATE, AQUA, POTASSIUM COCOATE, POTASSIUM OLIVATE, POTASSIUM CASTORATE, POTASSIUM STEARATE, LANOLIN, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, VITIS VINIFERA SEED OIL, AMARANTHUS CAUDATUS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, TOCOPHEROL, SEMPERVIVUM TECTORUM EXTRACT

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen