Waring

Waring professionele blender

Schuko stekker
Waring
Waring professionele blender
Schuko stekker
  Schuko stekker
  € 599,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De mixer (staafmixer).

  De blender (in deze vorm - motor onderaan, pot bovenaan - eigenlijk een staafmixer) is een belangrijk keukenapparaat voor pureren, mengen en hakken. Het is een alleskunner.

  Je kunt het apparaat gebruiken voor Sauzen - doe alle ingrediënten in de blender, die ze tegelijkertijd pureert en mengt; Bouillon - verdik met eieren, voeg dan ijskoude boter toe; Mayonaises - blend alle ingrediënten kort, voeg dan olie toe in een dunne straal; Cocktails - voeg alle ingrediënten toe aan het glazen opzetstuk volgens het recept, voor de ijskoude versie voeg je wat ijsblokjes ongeperst toe en pureer alles samen.

  Professioneel.

  Apparaten zoals deze professionele blender zijn ontworpen voor jarenlang gebruik. De basis is gemaakt van hard verchroomd gegoten lichtmetaal, de motor heeft een vermogen van 400 W en draait het speciaal geharde roestvrijstalen mes uit één stuk op twee snelheden: 16.000 of 22.000 tpm. Dankzij het buitengewone vermogen kan de blender zelfs een ijsvergruizer vervangen.

  De gepatenteerde klaverbladvorm van de glazen container optimaliseert het mengproces. De aandrijfkoppeling heeft met rubber beklede stalen tanden en kan eenvoudig met een schroevendraaier worden vervangen. Het schoepenwiel is gemonteerd in zeer robuuste bronzen bussen. Het hele apparaat is dus ontworpen met het oog op belasting en duurzaamheid. Het is afkomstig van Waring, een van de klassieke Amerikaanse fabrikanten van hoogwaardige blenders.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10650

   Gegoten lichtmetaal. Glazen blad van borosilicaatglas; inhoud 1 liter, hoogte 23 cm, Ø 12 cm. Opgenomen vermogen 400 W. Totale hoogte 38,5 cm, voet Ø 18 cm. Gewicht 4 kg. Kabellengte 1,9 m.

   Aardingscontactstekker (type F).

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen