Menu

Waaier perenhout

Beige
Waaier perenhout Beige
Waaier perenhout
Beige
9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Zomer en de hitte

Waarom fans in dit land een misplaatst bestaan moeten leiden als decoratieve voorwerpen aan muren en op planken, is moeilijk te begrijpen. Het enorm efficiënte gebruik van deze eenvoudige constructie getuigt immers van het doel van deze meer dan 1.000 jaar oude uitvinding: koeling door verdamping. Bovendien zijn waaiers altijd handiger en eleganter dan een geïmproviseerd blad dat wordt gebruikt om het gezicht te bedekken. Onze ventilatoren komen uit een Spaanse fabriek in de buurt van Valencia die al meer dan 100 jaar allerlei soorten ventilatoren produceert. Wij hebben gekozen voor eenvoudige en pretentieloze modellen. Hun spaken zijn gemaakt van perenhout, ze zijn bedekt met effen gekleurde katoenen doeken. Het zijn eenvoudige, goedkope ventilatoren voor dagelijks gebruik, geen meticuleus vervaardigde collector's items. Door hun veelvuldig gebruik is het niet nodig om valse terughoudendheid te tonen (zelfs niet in het openbaar).

Productinformatie

Artikel nummer 86001

Spaken perenhout, gepolijst (de kleurschakering kan enigszins variëren). Bekleding van zuiver katoen, geverfd. Verbindingspen van messing. Hoogte 23 cm, breedte 42 cm. Gewicht 45 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu