Menu
de Buyer

Vouwtaartschaal roestvrij staal geperforeerd

Nieuw
de Buyer
Vouwtaartschaal roestvrij staal geperforeerd
  € 134,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Speciaal pasteideeg uit Frankrijk

  Patédeeg is een speciale vorm van korstdeeg. In de klassieke Franse keuken worden patés voornamelijk gemaakt met rijke vullingen van vlees, worstvlees en kruiden, die worden gebakken in een laagje hartig, boterachtig deeg. Natuurlijk kunt u voor de vulling van uw paté ook seizoensgroenten gebruiken - het belangrijkste is dat u een geschikte patébakvorm bij de hand hebt. de Buyer Onze pan voor patés uit Lotharingen is gemaakt voor professioneel gebruik. Hij is gemaakt van roestvrij staal en geperforeerd, wat dankzij de evenwichtige warmteverdeling zorgt voor een perfect bakresultaat: voor mals smeltend en toch knapperig gebakken gebak. En om ervoor te zorgen dat u zich niet vergist bij het ontvormen van de paté na het bakken, is de bakvorm zelfs voorzien van vast gemonteerde scharnieren waarmee de zijkanten na het loslaten naar beneden kunnen worden geklapt. Zo zal uw gebakje zeker niet uit elkaar vallen voor het opdienen. U kunt natuurlijk ook een eenvoudige biscuit, een witbrood of een brioche in uw taartvorm bakken.

  Origineel uit Frankrijk. Specialisten in korstdeeg

  Het gastronomische land Frankrijk is beroemd om zijn zanddeeg. Hartig of zoet - salée of sucré - of Quiche Lorraine, Tarte Fromage, Tarte au Citron, Tarte au Chocolat gevuld met ganache of Tartelettes met crème pâtissière en zomerse bessenvruchten: De verscheidenheid aan recepten is bijna eindeloos. Maar de basis is altijd hetzelfde: een krokant deeg met veel goede boter, in de taal der fijnproevers pâte brisée genoemd. Dat lukt des te beter in de thuisoven als er professionele apparatuur voorhanden is. de Buyer Vandaar onze aanbeveling voor de bakblikken uit Le Val-d'Ajol aan de rand van de Vogezen. De robuuste, tweedelige roestvrijstalen blikken hebben een bijzonder kenmerk dat voor een bijzonder gelijkmatig en goed bakresultaat zorgt: hun bodem en rand zijn rondom geperforeerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ontstaat aan alle kanten een mooie, goed doorbakken korst, ook aan de binnenkant. de Buyer Om de verspilling in uw keuken te beperken, worden ook siliconen bakplaten meegeleverd die op maat kunnen worden gesneden en tot 200 keer opnieuw kunnen worden gebruikt.

  Culinaire traditie: de Buyer

  Het bedrijf de Buyer ontwerpt en produceert al sinds 1830 kook- en bakgerei, en niet alleen voor professionele koks. Het bedrijf is gevestigd in de Vogezen en hecht tegenwoordig veel waarde aan milieu- en sociale normen. Zo werd het bedrijf in 2022 voor de tweede keer gecertificeerd volgens de "Corporate Social Responsibility Commitment" van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, waarin meer dan 50 beoordelingscriteria zijn vastgelegd, waaronder ethisch gedrag, respect voor mensenrechten en verantwoordingsplicht. Het bedrijf zet zich ook steeds meer in buiten de grenzen van de eigen locatie. Om het milieu en het water in de regio te beschermen, exploiteert de Buyer zijn eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie. Onderdelen van antikleefcoatings kunnen ter plaatse worden gerecycleerd en dus opnieuw worden gebruikt. De fabrikant van kookapparatuur heeft onlangs een lokaal herbebossingsproject gesteund door meer dan 1.000 bomen te planten, en de eigen bijenkorven van het bedrijf worden gebruikt om de bijenpopulaties in de Vogezen te helpen herstellen. En net als voor Manufactum is het ook voor de Buyer vanzelfsprekend om te inspireren tot bewuste consumptie met duurzame kwaliteitsproducten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207656

   Roestvrij stalen broodpan met scharnieren. Inhoud 1,7 l. Lengte 36,5 cm, breedte 9 cm, hoogte 8,5 cm. Binnenkant L 35 × B 7 × H 7 cm. Gewicht 900 g. Perforatie Ø 2 mm. Gebruiksaanwijzing: Altijd met bakpapier bekleden. Geschikt voor de vaatwasser.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen