Menu

Vouwkast esdoornhout

Vouwkast esdoornhout
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin mei, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Oude map.

  Vouwkasten van dit type werden al in de jaren 1920 aangeboden als "inklapbare kledinghangers" - de kast bij uitstek voor krappe ruimtes in de gang en de badkamer, om kleding of handdoeken te luchten en te drogen. Dankzij de onberispelijke afwerking en de uiterst robuuste constructie knikt deze versie van aluminium en esdoornhout van Duitse makelij niet, zelfs niet wanneer hij maximaal is uitgetrokken en volledig is opgehangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41725

   Schaarconstructie van esdoornhout (herkomst Duitsland en USA) en geanodiseerd aluminium. Haak geanodiseerd aluminium. Leren lus om uit te trekken. Hoogte 22,5 cm, breedte 4 cm, reikwijdte 13-66 cm. Gewicht 760 g. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen