Menu
MAGAZIN

Voorzitter EEN

Verkeersgrijs A RAL 7042
Nieuw
MAGAZIN
Voorzitter EEN
Verkeersgrijs A RAL 7042
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De stoel MAGAZIN. EINSER is een originele stoel, eerlijk en veelbelovend in zijn constructie, sympathiek en natuurlijk. Het stevige frame ondersteunt een licht voorgevormde zitting, de poten worden krachtig vastgehouden door het frame van de zitting. Een breed uitgespreide rugleuning houdt zijn belofte, want hij is bevestigd aan de achterpoten via de kleurcontrasterende metalen beugels. Hij is licht flexibel, past zich aan de lichaamsdruk aan en ondersteunt op een aangename manier. De EINSER stoel is geschikt als zitplaats aan de eettafel, is robuust in de bistro en overtuigt bij elk gebruik door zijn compacte afmetingen en comfort. Formeel en ook dankzij de verscheidenheid aan kleuren is het zowel een ongekunstelde interpretatie van de klassieke houten stoel als een eigentijdse stoel met verrassende en mooie details. EINSER wordt geproduceerd in Slovenië. Een klein bedrijf met ervaren houttechnici vervaardigt de stoel met regionaal beukenhout uit Sloveense bossen. Een andere factor voor korte transportafstanden is de voorbereiding van de houten onderdelen in de naburige zagerij. Met EINSER beleeft het diverse genre houten stoelen een opmerkelijke uitbreiding. De onbehandelde versie is voor zelfmontage, de gelakte versies worden kant-en-klaar gemonteerd geleverd.

  Kleurvarianten

  RAL 7042 Verkeersgrijs A / RAL 7037 Stofgrijs blank, gelakt / RAL 7037 Stofgrijs RAL 3020 Verkeersrood / RAL 2001 Rotor oranje

  Productinformatie

  Artikel nummer 211389

   Afmetingen: B 40 × D 45 × H 80 cm, zithoogte: 46 cmGewicht: 4,8 kgMateriaal: beuken onbehandeld of gelakt (herkomst: Slovenië); stalen buizen; plaatstaal, poedercoatingOntwerp: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten