Holz-Hoerz

Voet- en beenassentrainer

Holz-Hoerz
Voet- en beenassentrainer
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor bogen en assen. Differentiële training

  Onze voet heeft een lengteboog, ook wel mediale boog genoemd, en een transversale boog in het gebied van de achtervoet; spieren en gewrichtsbanden stabiliseren deze bogen. Een gebrek aan kracht en onjuiste of overmatige belasting kan er echter toe leiden dat de bogen zakken, wat pijn kan veroorzaken en de vorming van platvoeten, afgevallen bogen of spreidvoeten in de hand kan werken. Gedifferentieerde, functionele training van de voet- en kuitspieren, die rekening houdt met de anatomie en de dagelijkse belasting, bevordert kracht en coördinatie en daarmee de stabiliteit van de been- en voetassen.

  Schijfvormige trainer

  De gebogen kant van de schachttrainer is gemodelleerd naar de natuurlijke kromming van de voet en helpt om de voet in een fysiologische voet- en beenaspositie te brengen waarin de voetspieren vervolgens kunnen worden getraind. Het apparaat kan worden gebruikt als evenwicht gyroscoop als het met de platte kant naar boven op een antislipmat wordt geplaatst. Zo kun je stabilisatie van de beenas trainen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40817

   Massief beukenhout, onbehandeld. Hoogte 5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 1,1 kg. Max. belasting 150 kg. Met gedetailleerde oefeninstructies.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen