Neogrün

Vingerverf Set van 4 basiskleuren

Neogrün
Vingerverf Set van 4 basiskleuren
  € 19,90Basisprijs: € 41,46/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deze in water oplosbare vingerverf is aangenaam romig en kan met de vinger worden aangebracht zonder te druppelen (of ook met een penseel, spons of stempel - je weet nooit van tevoren waar de inventiviteit van kinderen toe zal leiden). De vier basiskleuren kunnen worden gemengd of verdund om kleurrijke effecten te creëren; de vingerverf hecht op stof, papier en karton, maar ook op steen of ruiten.

  Van hand tot mond. Biologisch gecertificeerd

  Kinderen zijn geboren ontdekkers en ontdekkers. Bij hun verkenningen geven zij alles en kauwen op de Objekten van hun belangstelling niet minder dan volwassenen op inzichten en bevindingen. Vooral peuters stoppen enthousiast gereedschap en materiaal in hun mond (over neuzen en oren zullen we het hier beleefd niet hebben).

  Ook al is eetbare vingerverf niet het eigenlijke doel, speelgoed dat geschikt is voor kinderen moet voor de zekerheid onschadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze vingerverf worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt die de hulpbronnen sparen; ook de natuurlijke kleuren worden verkregen door minerale en plantaardige pigmenten van voedings- of cosmetische kwaliteit.

  Wie wil er een potlood? We willen vingerverf

  Gemiddeld zijn er ongeveer 700 tactiele receptoren op de gevoelige menselijke vingertop. Tactiel nemen we subtiele verschillen waar van koud en warm, zacht, ruw, hard en nog veel meer. Vanaf onze geboorte begrijpen we de wereld tot in het kleinste detail via onze tastzin.

  "Wie wil er een stylus?" vroeg Steve Jobs bij de introductie van de eerste iPhone in 2007. "Niemand wil een stylus. Je moet het oppakken en neerleggen, je verliest het... uh." De stylus is geen betrouwbaar toegankelijk object. Maar ik heb altijd mijn vinger bij me: de perfecte "originele pen".

  Perceptie en ontwerp smelten samen in creatief spel door middel van vingerverven. Het bevordert de ontwikkeling van de intelligentie en de zintuiglijke en fijne motoriek van kinderen. Met vingerverf kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit uitleven - en er gewoon een heerlijke kliederboel van maken.

  neogroen. Natuurlijke producten volgens NCP-vegan standaard.

  Volgens hun eigen verklaring hebben zij een "passie voor het milieu, creativiteit en onderzoek": Dr. Alexander Hilo en Enrico Nickel. De respectvolle en duurzame omgang met mens en natuur staat centraal in hun werk. De twee grondleggers van neogrün richten zich dan ook op speelgoed dat wordt vervaardigd op een manier die grondstoffen spaart, onschadelijk en creatief kan worden gebruikt en tegelijkertijd 100% biologisch afbreekbaar is.

  De neogrün producten zijn gecertificeerd volgens de NCP vegan standaard (Nature Care Product vegan). Om dit certificaat te ontvangen moet aan veeleisende criteria worden voldaan, waaronder:

  • Uitsluitend grondstoffen uit natuurlijke/plantaardige bronnen zoals vermeld in de NCP-norm.

  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten

  • Geen radioactieve bestraling

  • Geen schadelijke/milieugevaarlijke verbindingen

  • Geen dierproeven

  • Herbruikbare/recycleerbare verpakking

  De enige domper die we niet willen verbergen: Om hun hoge kwaliteit op lange termijn te kunnen garanderen, worden de boetseerklei en vingerverf geleverd in bekers van polypropyleen (PP). Toch is dit polypropyleen aantoonbaar vrij van weekmakers (BPA-vrij) en bovendien 100% recycleerbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203406

   Set van 4 vingerverven, elk 1 blikje van 120 g in de primaire kleuren rood, geel, blauw en groen. In een doos van 14,5 × 14,5 × 5,5 cm.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen