Én Gry & Sif

Vilten wimpelketting

Groot
Én Gry & Sif
Vilten wimpelketting
Groot
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duurzaam feestelijk

  De mooiste aanvulling op een feestelijk gedekte tafel is de vrolijk gekleurde kamerversiering, klassiek met ballonnen, slingers, bloemenslingers en niet te vergeten een wimpelketting, die een zekere stevigheid verleent aan alle "luchtigheid" eromheen. Want terwijl ballonnen, slingers en bloemenslingers snel aan hun natuurlijke vergankelijkheid ten onder gaan, hebben onze wimpelkettingen een lange levensduur die hen voorbestemt voor herhaald gebruik: De individuele wimpels zijn met de hand gevilt van zuivere wol en de randen zijn omgezoomd met een gelijkmatige Langettensteek. Geregen in de kleuren van de regenboog om een ketting te vormen, worden de handgevilte wimpels dus gemaakt om vele andere verjaardagen en feesten buiten de verjaardag te versieren.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205409

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland).
   11 gekleurde wimpels (lengte rand 10 cm). De wimpels kunnen afzonderlijk worden verplaatst. Totale lengte van de wimpelketting 2,6 m. Gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen