Woodline TN Sarl

Vezelmat kokosnoot

Woodline TN Sarl
Vezelmat kokosnoot
  € 32,90
  € 8,90Basisprijs: € 4,45/m²alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Vorstbescherming van kokosnoot

  Dit wordt eigenlijk door de natuur zelf geleverd - met een winterse deken van sneeuw. De afgelopen jaren hebben we daar echter gebrek aan gehad, en sneeuwloze, nachtelijke "kale vorst" kan de ondergang betekenen voor sommige planten, vooral voor die in kuipen, waarvan de beperkte wortelruimte is blootgesteld aan grotere temperatuurschommelingen dan bij buitenplanten. Dus: kunstmatige vorstbescherming. Er zijn veel min of meer goed functionerende, maar meestal zeer onaantrekkelijke constructies - wij bieden u er een van kokosvezels, die de planten veilig beschermt, aantrekkelijk is, vele malen kan worden gebruikt en uiteindelijk afbreekbaar is.

  Beschermt pot- en buitenplanten

  Eenvoudig om de pot gewikkeld of over het wortelgebied gelegd, werkt de vezelmat isolerend en warmte-isolerend. Kokosmatten zijn ademend, vochtbestendig en drogen snel. De mat van 2 × 1 m en 1 cm dik kan op de gewenste afmetingen worden gesneden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63719

   Het beschermt pot- en buitenplanten: eenvoudig om de pot gewikkeld of over de wortelzone gelegd, werkt het isolerend en warmte-isolerend. Kokosmatten zijn ademend, vochtbestendig en drogen snel. Vele malen herbruikbaar. De mat van 2 x 1 m en 1 cm dik kan op de gewenste afmetingen worden gesneden.
   Kokosvezel en natuurlijke latex.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen