Tiger

Vervangingsblad boomzaag boomverzorger

Tiger
Vervangingsblad boomzaag boomverzorger
  € 57,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De juiste houding voor elke snit

  De innovatie van deze zaag ligt in het handvat, terwijl het zaagblad nauwelijks verbeterd kon worden door zijn toch al ideale eigenschappen: het heeft gezette, zeer scherpe tanden die soepel door elk takmateriaal snijden. Het ontwerp van het handvat is gebaseerd op de wensen van de zogenaamde boomverzorgers; de beroepsgroep die hele werkdagen besteedt aan de kroonverzorging van grote bomen. De handgreep moet niet alleen ergonomisch gevormd zijn, maar ook veel verschillende zaagposities mogelijk maken zonder dat het gereedschap op een onnatuurlijke en vermoeiende manier moet worden vastgehouden - integendeel, elke tak kan met optimale kracht en het nodige gevoel worden afgezaagd. Het gat in het handvat is een belangrijke factor: Als u uw wijsvinger erdoor steekt, wordt de kracht van de bovenarmspier beter benut, en bij fijner zaagwerk kan dit ervoor zorgen dat de zaag even gevoelig kan worden geleid als een schrijfinstrument. Als u een tak van onderaf zaagt, maakt de reikwijdte van de wijsvinger een veiligere hantering mogelijk zonder de pols te verdraaien. En zonder het greepgat te gebruiken, kan de handgreep krachtig worden vastgepakt wanneer de hoogst mogelijke werkdruk nodig is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68031

   Zaagblad van koolstofstaal, hardverchroomd. Gemaakt in Japan.
   Lengte blad 33 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen