Menu
Naseweiss

Vergrootglas beker

Naseweiss
Vergrootglas beker
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Observatie onderweg

  Met het vergrootglas kunnen insecten, planten, stenen en wat er nog meer buiten te vinden is, letterlijk onder een vergrootglas worden onderzocht met een vergroting van vijf keer de normale vergroting. De kleine gevoelige dieren kunnen voorzichtig worden gevangen door de cilinder voorzichtig over het dier te plaatsen. Gedetailleerde observatie ter plaatse is mogelijk: als de platte schuif voorzichtig onder de cilinder wordt geschoven, kan de beker samen met het dier worden opgetild. Het deksel met lens kan iets worden uitgetrokken om scherp te stellen; voor het observeren van dieren die te groot zijn voor de beker of niet mogen worden gevangen, zoals vlinders, kan het deksel volledig worden verwijderd. Aangezien de beker niet permanent kan worden gesloten, kunnen en moeten de dieren onmiddellijk na de bezichtiging worden teruggebracht naar de plaats waar zij zijn gevonden en weer in het wild worden vrijgelaten.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  De natuur binnen en buiten verkennen

  Terwijl in Goethes tijd natuurhistorische amateurs - soms gewapend met verrekijkers, vlindernetten en botaniseertrommels - door bossen en weilanden zwierven om de flora en fauna te verkennen, vind je tegenwoordig eerder liefhebbers van geocaching uitgerust met GPS-apparaten. Om de geest van verkenning en ontdekking al vroeg te voeden, bieden wij de juiste gebruiksvoorwerpen voor natuurliefhebbers. Klein en robuust, ideaal om mee naar buiten te nemen en onmiddellijk de nieuwsgierigheid van jonge hobbyisten te bevredigen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66739

   Vanaf 6 jaar. Cilinder van acrylglas, deksel van beukenhout. Glazen lens met 5x vergroting. Gemaakt in Duitsland. 6,5 cm hoog, Ø 6 cm. Gewicht 70 g. Instructies bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen