Menu

Verchroomde scheermeshouder

Nieuw
Verchroomde scheermeshouder
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Klein, fijn, veilig. Houdt het scheermes vast

  Een ruimtebesparende houder voor het scheermes. Het gat in de solide roestvrijstalen cilinder zorgt ervoor dat het scheermes er rechtop in staat. Dankzij de schaalverdeling van 11,3 mm en 14,3 mm diameter passen er verschillende modellen in, zoals de Merkur scheermes schuine snede, rechte snede, recht gesneden tandkam en de koperkleurige uit ons assortiment. De onopvallende scheerstandaard neemt maar weinig ruimte in beslag - bijzonder praktisch voor kleine badkamers of wanneer het toestel en de borstel niet samen in één standaard worden opgeborgen. Het goede stuk is gemaakt door Merkur in Solingen.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210008

   Roestvrij staal verchroomd. Gemaakt in Duitsland. Ø 4 cm, hoogte 1,6 cm. Gewicht 138 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen