Menu
F. Hammann

Utensil case lamsvel

Red
Exclusief
F. Hammann
Utensil case lamsvel
Red
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  We hebben een langdurige samenwerking met F. Hammann. Sommige producten worden door de fijne kleermaker in Offenbach speciaal aan onze wensen aangepast. Voor deze gereedschapskoffer is speciaal voor ons zacht, soepel lamsleer gebruikt en in het deksel is een spiegel verwerkt. Een goede zaak (en een praktische) die je alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Bescherming voor cosmetica- en scheergerei. Stevige koffer van lamsvel

  Een cosmetica- en gereedschapskoffer voor op reis moet beide zijn: een beschermende verpakking voor kleinere gebruiksvoorwerpen en een ruimtebesparend reisaccessoire dat veilig kan worden opgeborgen tussen kleding en spullen in een koffer of rugzak zonder gevoelige materialen te beschadigen of krassen achter te laten op gladde oppervlakken. De toepassingen voor deze softcase zijn legio: scheergerei, cosmetica of sieraden en manchetknopen worden veilig opgeborgen op reis. De Hammann kleermakerij maakt de koffer van fijn, soepel lamsleer. De binnenkant is gevoerd met zachte schapenvacht. Het smalle frame met zijn afgeronde hoeken en de vernikkelde stalen grendel zijn zorgvuldig met de hand gepolijst. Het deksel is met hout versterkt en heeft een spiegel (3,5 × 7,5 cm, niet vergrotend) aan de binnenkant. Het stevige deksel en het stevige frame zorgen ervoor dat de koffer zijn vorm behoudt: Zacht en aanpasbaar, dat is de basis. De aanduiding van de hoogte met 4 cm is dus een maximale aanduiding, want de koffer past zich aan zijn inhoud aan en kan afhankelijk van de vulhoogte ook smaller worden.

  Fijnste lederwaren. Van F. Hammann in Offenbach

  De "Fabrik feiner Lederwaren" Franz Hammann in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproductie, is een van de oudste lederfabrikanten in Duitsland. Al vijf generaties lang produceert het familiebedrijf even verfijnde als duurzame lederwaren en reisaccessoires van hoge kwaliteit, soms nog op oude speciale machines. Hammann heeft een bijzondere ervaring, niet alleen in de fijne kleermakerij, maar vooral in de productie van lederen tassen en koffers met frames en handvatten, waar een nauwkeurige afwerking en hoogwaardige materialen een nog grotere rol spelen dan bij de fijne kleermakerij. Om de kwaliteit van zijn lederen producten te garanderen, produceert en verwerkt Hammann (sinds 1864) in zijn hoofdkantoor uitsluitend volnerfleer van Europese oorsprong. Sloten en beslag zijn gemaakt in Duitsland. Ook hier zit het bijzondere in het detail: ze zijn allemaal uit massief messing en gelegeerd staal gefreesd en met de hand gepolijst. Dit is te zien aan de spiegelgladde oppervlakken die niet konden worden bereikt met "getrommeld gepolijste plaatdelen".

  Productinformatie

  Artikel nummer 208337

   Bovenmateriaal lamsvel (dikte 1 mm), plantaardig gelooid. Voering schapenvacht. Frame en kruksluiting van vernikkeld staal. Spiegelglas (3,5 × 7,5 cm), dekselversterking van houtvezelplaat. Gemaakt in Duitsland. Lengte 10 cm, breedte 7 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 90 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten