Menu

Unisex slipper van koeienhuid

Donkerblauw
Nieuw
Unisex slipper van koeienhuid
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Slipper. Met de nadruk op schoen

  Qua ontwerp is dit een pantoffel. Qua ontwerp, uiterlijk en uitstraling is het echter meer een schoen, eentje voor thuis. Dankzij de constructie van de schoenmaker, het anatomisch gevormde kurk-latex voetbed en de antislip buitenzool van thermoplastisch rubber, blijft u goed beslagen ten ijs, zelfs als u uw eigen vier muren verlaat en een wandeling over straat maakt.

  Slippers van formaat. Haflinger

  Haflinger pantoffels hebben zo'n goede reputatie omdat ze praktische functie, een doordacht ontwerp en de beste afwerking door gekwalificeerde specialisten combineren. Bij de productie vertrouwt Haflinger consequent op natuurlijke materialen - gerolde scheerwol, wolvilt, leer en kurk-latex voetbedden - en traditioneel schoenmakersambacht. Het resultaat zijn pantoffels waarin je je letterlijk thuis voelt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 206112

   Bovenmateriaal Runderhuid (1,5-1,7 mm), chroomgelooid. Voering en binnenzool van koeienhuid, plantaardig gelooid. Buitenzool van thermoplastisch rubber (TPR). Kurk-latex voetbed. Gemaakt in Oekraïne.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu