Menu

TV-meubel Bendy, groot

Roestig rood
Nieuw
TV-meubel Bendy, groot
Roestig rood
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De TV-standaard BENDY in de hoge uitvoering maakt van het TV-toestel een solitair dat vrij in de ruimte kan worden geplaatst. Met een hoogte van 100 cm hoeft deze standaard niet per se op een tv-tafel of dressoir geplaatst te worden, maar worden ook kamerhoeken in de woon- of slaapkamer ideale locaties voor de tv. Tegelijkertijd is de standaard stabiel en stevig. Eenvoudig te monteren, geschikt voor een breed scala aan apparaten: compatibel met Samsung, LG, Philips, Sony, Prosonic en vele andere schermen met een afmeting van 40 tot 70 inch. Gemonteerde schermen staan in de ideale kijkhoek voor zittende of liggende posities dankzij het afgeschuinde silhouet van de TV-standaard. Het u-vormige profiel biedt ruimte voor verborgen kabelgeleiding. De zichtbare schroefbouten en het gepoedercoate stalen frame geven de standaard een charmant industrieel karakter. Zo past dit kleine meubelstuk naadloos in de visie van MAGAZIN: Functioneel en mooi - Industriële functionaliteit die ook in de woonkamer goed van pas komt. En voorzichtig: BENDY is uitgerust met rubberen voetjes om gevoelige oppervlakken te beschermen.

  BENDY is ook verkrijgbaar in een lagere versie (BENDY, Small) voor combinatie met bestaande meubels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210317

   Afmetingen: B 80 × D 50 × H 100 cm
   Gewicht: 8,9 kg
   Materiaal: staal, poedercoating
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen