GUSSWERK

Tuinschort gewaxt katoen

GUSSWERK
Tuinschort gewaxt katoen
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Past als een handschoen.

  Trek het aan, maak de strik vast - het past! Er zijn twee redenen waarom we geen ander tuinschort willen dan dit. Reden nummer één: de plaatsing van de twee zeer soepele schouderbanden. Ze zijn gemaakt van plantaardig gelooid rundleer met een goede grip, komen aan de achterkant samen tot een (beweegbaar) kruis en zijn op dit punt verbonden met bindriempjes van geweven katoen. Deze banden worden nu op hun beurt extra geleid door een oog dat aan weerszijden in de stof van de schort is bevestigd. Zie het als een soort harnas dat je gewoon aantrekt - en met één ruk aan de banden past het schort zich aan je lichaam aan. Geen getrek en getrek aan de slab op het bovenlichaam, geen getrek aan de onderste schort. Past, wiebelt en heeft lucht, zeiden ze vroeger. En reden nummer twee? De gewaxte katoenen stof, die de Berlijnse uitvinders van dit uitstekende tuiniersschort uit Engeland halen. Als ze daar niet zijn, waar weten ze dan nog meer over gewaxt katoen? Het materiaal is vuil- en vochtafstotend (althans tot op zekere hoogte) en daarom ideaal voor het verrichten van aards tuinwerk. In de vele zakken - waarvan de grootste zelfs kan worden losgeknoopt - kunt u een pottenbakkersschaar, bindband, tuinmes en dergelijke opbergen en hebt u altijd het hoognodige bij de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205437

   100% katoen. Lederbanden koeienhuid plantaardig gelooid (herkomst Duitsland), breedte 2,5 cm, materiaaldikte 2,5 mm. Katoenen band. metalen fittingen en klinknagels (oud messing). Op- en afknoopbare tailleband (31 × 14 cm). Gemaakt in de EU (Duitsland of Polen). Lengte 79 cm, breedte 67,5 cm. Slabbreedte 28 cm.

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen