Menu

Tuinmand Robinia en Wilg

Groot
Tuinmand Robinia en Wilg
Groot
€ 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Duurzaam vlechtwerk. Veelzijdige tuinmanden.

Natuurlijke robinia en wilg bepalen het karakter van deze handgeweven tuinmanden. Robiniahout in het bijzonder, met zijn donkerbruine schors, is in onbehandelde staat zeer duurzaam en wordt niettemin zelden voor dit soort bewerking gebruikt. De handvaten en de bodems van de manden zijn gevlochten van het zachtere, gladde hout van de wilg: uiterlijk herkenbaar aan de roodachtige kleur van de bast. Er worden alleen ongeschilde, flexibele massief houten staven gebruikt. Het feit dat er aan de binnenzijde van de manden een snede kan uitsteken, is een teken van handwerk en geen kwaliteitsgebrek. In de tuin kunnen de manden voor duizend en één doeleinden worden gebruikt en zullen zij hun draagkracht nog jarenlang bewijzen. Houdt u er echter rekening mee dat de kleur van het hout na verloop van tijd door verwering kan veranderen.

Productinformatie

Artikel nummer 16718

Handgeweven van robiniahout en wilgentenen. Elk mandje is uniek en wordt een beetje anders. We leveren elk een stuk.
Groot. Velghoogte 38 cm, Ø 53 cm. Gewicht 2,7 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu