Menu

Tuinbal om op te hangen

Exclusief
Tuinbal om op te hangen
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Decoratief en veelzijdig. Het tuinbal.

  Als een hanging basket, ja, maar zoveel charmanter en veelzijdiger om te planten - dat is onze tuinbal. In Engeland is dit type plantenbak ook bekend onder de toepasselijke naam "hanging basket". In plaats van de plastic potten die gewoonlijk in veel hanging baskets worden gebruikt, worden alleen natuurlijke materialen gebruikt voor de beplanting. Onze aanbeveling: leg voordat u begint te planten een stuk jute of kokosvlies op de bodem van uw tuinbol. Indien beschikbaar, kunt u ook wat sparrentakken of stukjes mos als decoratie gebruiken. Vul vervolgens goede potgrond in, eventueel gemengd met wat geëxpandeerde klei als waterreservoir. U bent volledig vrij om uw eigen planten te kiezen. In het voorjaar zien allerlei bolbloemen er heel mooi uit, zoals sneeuwklokjes, kleine narcissen of misschien dambordbloemen. In de warmere maanden is een combinatie van hangende en staande zomerbloemen ideaal. In de herfst en winter geven cyclamen, bremheide, chrysanten en dergelijke kleur aan de ontbladerde takken van uw tuinbomen. En als u nog steeds op zoek bent naar een vogelbad dat geïnstalleerd kan worden op een hoogte die veilig is voor katten? De tuinbal kan zelfs voor dit doel worden "misbruikt". Plaats gewoon een afgedankt soepbord van geschikte grootte in de mand en vul deze regelmatig met schoon drinkwater. Goed om te weten: Aangezien onze tuinbal gemaakt is van gesmeed en ongelakt ijzer, zal hij snel een patina krijgen als hij buiten blijft staan. De fabrikant uit Witten an der Ruhr heeft dit juweeltje alleen voor Manufactum in zijn assortiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207068

   Gesmeed ijzer (onbehandeld). Ø 34 cm, hoogte 41 cm. Ophanglus Ø 7 cm. Gewicht 1,2 kg. Zonder ophangkoord en zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu