Eppicotispai

Trechter roestvrij staal

Eppicotispai
Trechter roestvrij staal
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Helpers voor de oogst en verwerking

  De kersen zijn rijp, de vlierbes staat in volle bloei; in augustus kunnen de eerste appels worden geoogst, evenals peren, perziken, mirabellen ... en de tuin lonkt met bloeiende bloemen en kruiden in overvloed. Oogsten en verwerken - inmaken, vruchtensap persen, siroop maken, bloesems en kruiden drogen - lukt met onze praktische helpers en keukengereedschap.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41418

   Gemaakt van roestvrij staal. Eenvoudig handvat van bandstaal, gepuntlast. Gemaakt in Italië. Totale hoogte 11 cm, vulopening Ø 14 cm, uitlaatopening Ø 5,6 cm en 3,2 cm. Gewicht 220 g. Bij elke trechter wordt een verloopstuk meegeleverd, dat desgewenst van buitenaf op de tuit kan worden aangesloten.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen