Menu
RTI Sports

Topeak fietsgereedschap Alien 2

RTI Sports
Topeak fietsgereedschap Alien 2
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gereedschapskist voor op zak

  De "moeder van alle multitools" is sinds 1996 op de markt - en de door de Taiwanese fabrikant gekozen naam "Alien" is vrijwel synoniem geworden voor dit type tweewielig bestek. Hier volgen slechts enkele van de 26 functies van deze alleskunner, die bestaat uit twee in elkaar te steken delen: Inbussleutels in 8 maten, ringsleutels in 3 maten, messen en schroevendraaiers, fietsspecifiek gereedschap zoals pedaal- en spaaksleutels, kettingklinkers en bandenlichters. De Alien is zo ontworpen dat bijna alle reparaties onderweg en ver van elke werkplaats kunnen worden uitgevoerd - samen met een reparatieset en een reserve binnenband heb je alles bij je wat je nodig hebt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67071

   Met inbus, ring, pedaal, spaaksleutel, mes, schroevendraaier, kettingpons. Geharde gereedschapsstalen bandenlichter, glasvezelhulzen, polyamide zakje. Gemaakt in Taiwan. 8,5 cm lengte, 4,5 cm breedte, 4,5 cm hoogte. Gewicht 290 g. 1 stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen