Menu

Tomaat en kaas Mes Vork Tip

Tomaat en kaas Mes Vork Tip
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Rustiek bestek. Verdeel en serveer met de vorkpunt.

  De fijne golf van dit mes snijdt de gladde schil van tomaten, paprika's of druiven net zo moeiteloos als het snijden of hakken van (niet ontschorste) harde kaas. De drietandige vork aan de punt van het blad vervangt ook het serveerbestek aan tafel - of onderweg bij een picknick.

  Maaltijd? Brotzeit.

  De Beierse Brotzeit heeft zijn eigen wetten. Zo ook het Frankische of Thüringse, of het Noord-Duitse koude avondmaal, dat niet minder stevig is, maar een aantal andere ingrediënten bevat. Of het nu gaat om Fries graan of boerenbrood, gerookte vis of worstspecialiteiten, "Obazda" of "Gerupfter" - goed gereedschap wordt gewaardeerd door degenen die graag een koude schotel serveren voor een kleine snack tussendoor (of als hoofdmaaltijd van de dag). Wij bieden hier de juiste aan: Houten snij- en serveerplanken in verschillende maten en twee messen met speciale lemmetvormen. Alle houten onderdelen zijn gemaakt van gestoomd en geolied kersenhout. De gebruiksvoorwerpen komen uit Solingen en worden voornamelijk met de hand gemaakt bij de Windmühlenmesser-Manufactur Robert Herder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15700

   Een Windmühlen mes van Robert Herder in Solingen. Fijn gecanneleerd gekarteld lemmet met vorkpunt van chroom-molybdeen-vanadiumstaal, roestvrij. Handvatten van gestoomd en gepolijst kersenhout. Totale lengte 21 cm, lemmetlengte 10 cm. Gewicht 19 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen