Menu
TIPP-KICK

Tipp-Kick

TIPP-KICK
Tipp-Kick
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Doel - met één druk op de knop. Tipp-Kick

  "Jaren geleden merkte de heer Hirnbeiß, de Münchener origineel getekend door Franziska Bilek, op: "Niet iedereen die niets van voetbal weet, is intelligent. Maar toen hadden generaties (inclusief intellectuelen) al Tipp-Kick gespeeld (en de regels ervan begrepen), dat in 1924 werd ontwikkeld door Carl Meyer uit Stuttgart. De veldspelers - twee handige figuren, eerst van plaatstaal, later van lood en tegenwoordig van zink - hebben een beweegbaar hangend been dat met een druk op de knop via een hefboommechanisme voor de twaalfhoekige, geelrode bal stapt. De kleur van het spel hierboven bepaalt welke speler als volgende mag schieten. De keepers, die naar links en rechts kunnen bewegen, proberen de geslaagde doeltrap te voorkomen. De messing doelen zijn bedekt met een groen gelakt metaalgaas. Het speelveld in de versie die wij aanbieden is niet gemaakt van dun vlies, maar van stevig vilt (aan de onderkant gecoat met plastic voor antislip). Het spel wordt bewaard in een blikken doos.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41227

   Vanaf 6 jaar. Voor 2-4 spelers. Speelveld 79 × 47 cm, met 2 houten latten, aan de onderkant bekleed met plastic. 2 kickers (hoogte 7,5 cm) van gegoten zink, 2 keepers van kunststof, elk rood-wit en geel-zwart geschilderd. 2 doelen, 2 wedstrijdballen (Ø 1,4 cm). Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen