Heinrich L. Thäter

Thäter Universele Borstelhouder

Heinrich L. Thäter
Thäter Universele Borstelhouder
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Eén voor allen. Scheerkwasthouder van de firma Thäter.

  De Neurenbergse scheerkwastfabriek van Heinrich L. Thäter heeft de ervaring van een hele eeuw, die tot uiting komt in de scheerkwasten en alle andere Thäter-producten. Om de duurzaamheid van je scheerkwast te behouden, moet je hem na elke scheerbeurt schoonmaken. Spoel daartoe de borstel uit onder warm stromend water en blijf kloppen tot alle zeepresten zijn verwijderd, want opgedroogd zeepschuim maakt het dassenhaar broos en het kan breken. Laat het penseel vervolgens drogen in een geschikte houder, bij voorkeur ondersteboven hangend. Bovendien is het raadzaam om eens per maand een grondige reiniging uit te voeren met een mild reinigingsmiddel. Met goede zorg en als er niet onnodig druk wordt uitgeoefend bij het op- en afschuimen, kan een scheerkwast van echt dassenhaar wel tien jaar meegaan. In deze universele houder van Thäter ligt de scheerkwast schuin, als het ware met het hoofd naar beneden, op slechts twee smalle steunranden in de houder, zodat hij van alle kanten kan drogen en het water er goed af kan druipen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70036

   Geschikt voor alle scheerkwasten die schuin liggend op deze houder kunnen drogen. Het handvat moet echter hoger zijn dan 4 cm, anders ligt de borstel op het haar. 18/10 geborsteld roestvrij staal. Hoogte 6,5 cm, breedte 4,5 cm. Afstand van de steunranden 4 cm. Gewicht 115 g. Met lasergravure. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen