Menu
Pasta del Capitano

Tandpasta Pasta del Capitano

Origineel
Pasta del Capitano
Tandpasta Pasta del Capitano
Origineel
  € 8,90Basisprijs: € 118,67/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Frisse smaak van kruidnagel, pepermunt en kaneel. Mild schuimend. Bevat natriummonofluorofosfaat. Zonder natriumlaurylsulfaat, triclosan en parabenen.

  Italië's eerste tandpasta. La Pasta del Capitano

  Een van de eerste tandpasta's uit Italië - zo niet de eerste ooit - is La Pasta del Capitano Original. Het originele recept op basis van kruidnagelblaadjes, pepermunt en kaneel geeft het zijn kenmerkende smaak en frisheid aan de adem. De reden voor zijn populariteit, die sinds 1905 voortduurt, is echter ook zijn consistentie, want tot het begin van de 20e eeuw poetsten de mensen hun tanden meestal met tandpoeder, dat niet altijd praktisch in gebruik was. De tandpasta die werd ontwikkeld door Clemente Ciccarelli, een kapitein in het Koninklijk Leger en arts in de chemische farmacie, was daarentegen gemakkelijk te gebruiken, op te slaan en te vervoeren. Aanvankelijk geprezen als "Pasta del Capitano" door de kleine kring van klanten en familieleden van de apothekersfamilie Ciccarelli, veroverde de tandpasta al snel de Marche en van daaruit heel Italië. In 1950 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar Milaan, waar het familiebedrijf nog steeds produceert.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12517

   75 ml plastic buis

   Ingrediënten: SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, POLYSORBATE 60, AROMA, ZINC COCO-SULFATE, CELLULOSE GUM, CI 77891, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM CARBONATE, EUGENOL, CINNAMAL, GERANIOL, LIMONENE, CI 45430, CI 47005

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen