Schöllner Holzspielzeug

Tafelwinkel

Schöllner Holzspielzeug
Tafelwinkel
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Robuust in rollenspel

  Weet je nog? "Goedemiddag, meneer, wat wilt u?" "Hallo mevrouw Müller, weer vijf worstjes en een chocolaatje vandaag?" "Oh, Mr Schmidt, geef me alstublieft zeven extra koekjes." De winkel is een klassieker voor creatief rollenspel. En kinderen vinden het heerlijk om in de meest uiteenlopende rollen te kruipen, omdat ze de opwindende kans krijgen zich echt volwassen te voelen - en te geven. Terwijl ze het gedrag en de taal van volwassenen imiteren (en fantasierijk verfraaien), trainen kinderen hun eigen sociale gedrag, breiden ze hun woordenschat en uitdrukkingsvaardigheid uit, en verwerken ze spelenderwijs situaties in hun dagelijks leven. Daarom is het des te belangrijker dat zij speelgoed krijgen dat hen ondersteunt en begeleidt in de situaties die zij beleven en waarmee zij spelen, een speelgoed dat robuust is, zich kan aanpassen en toch onwrikbaar duurzaam is.

  Deze tafelzaak van massief zwart elzenhout blijkt een stukje vakmanschap te zijn dat zo solide overkomt dat het al op een meubelstuk lijkt. Op het bureau van een kind of op de keukentafel: Dankzij zijn compacte afmetingen verandert hij snel elke plaats in de meest uiteenlopende dienstruimten. Besluit uw kind dat een ritje naar de bank vandaag noodzakelijk is? Heeft hij zin in broodjes, koekjes en cake? Of wil hij ervoor zorgen dat alle pakketten op tijd worden gepost? Een simpele verwisseling van borden en de winkel is al aangewezen als postkantoor, bank of bakkerij. De zijplanken kunnen worden verwijderd, de deur aan de voorzijde kan worden geopend - zo past de tafelwinkel zich gemakkelijk aan de gewenste opstelling aan. En mocht de fantasie van uw kind nog meer oevers van het leven willen verkennen, dan kan hij of zij natuurlijk borden van eigen ontwerp gebruiken en het aanbod van goederen en diensten dienovereenkomstig aanpassen. "Goedemiddag, ik wil graag honderd miljoen euro opnemen, alstublieft, in kleine briefjes..."

  Duurzaam elzenhout. Blijvend speelplezier

  Een kleine familie timmerwerkplaats in Chiemgau maakt grote dingen. Niet groot in de zin van enorm en enorm, maar groot in onze betekenis van het woord: houten speelgoed dat vakkundig is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen met het oog op langdurige speelvreugde. Het atelier hecht veel belang aan een kindvriendelijk, puristisch ontwerp dat ruimte laat voor de vrije ontwikkeling van de fantasie, en een productieproces dat consequent ecologische criteria volgt - kunstmatig gekleurde knaleffecten zijn niet meer nodig.

  Het voorkeursmateriaal voor haar ontwerpen is zwart elzenhout. Zwart elzenhout beleeft niet alleen in de speelgoedsector een renaissance. Het fijn gestructureerde, elastische en stabiele hout met zijn gelijkmatige oppervlak is ook populair in de model-, meubel- en instrumentenbouw. Bovendien is elzenhout een van de houtsoorten met de hoogste waterbestendigheid (er wordt gezegd dat een groot deel van de nog steeds bestaande paalfundering van Venetië op elzenhouten palen is gebouwd).

  Het familiebedrijf verwerkt alleen elzenhout van hoge kwaliteit. Zij zorgt ervoor dat het hout goed gedroogd en opgeslagen is (om trek- en spanningsscheuren te voorkomen) en daardoor goed gezaagd, gedraaid en glad geschuurd kan worden. Tot slot wordt het houtoppervlak behandeld met lijnolie of bijenwas zonder schadelijke stoffen. Zo blijft de natuurlijke structuur van het hout zichtbaar en wordt de natuurlijke warmte van de kleurtoon en het gevoel aangenaam onderstreept.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205021

   Elzenhout geolied (herkomst Slovenië). Met uitneembare zijplanken en verwisselbare borden. Hoogte 60 cm, breedte 73 cm, diepte 28 cm. Gewicht 10,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen