Greenbelts®

Stuurtas Vat koeienhuid

Exclusief
Greenbelts®
Stuurtas Vat koeienhuid
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Uitzonderlijk in materiaal en vorm. Stuurtas van leer.

  Deze bijzondere stuurtas maakt deel uit van een serie fietstassen die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. We hebben hem gemaakt van dezelfde soepele koeienhuid als de Greenbelts® tassen in ons assortiment, een zachte maar zeer sterke koeienhuid met een open rand. Het plantaardig gelooide, vatgeverfde leer is robuust, slijtvast en weerbestendig, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zware slijtage. Het royale gebruik van materialen en de nauwkeurige afwerking door middel van doorstiksels, alsmede een beetje zorg van tijd tot tijd, zorgen voor een lange levensduur.

  Gebaseerd op een beproefd model. Uit te breiden tot een schoudertas.

  Bij het ontwerp hebben we ons laten inspireren door de beproefde Zwitserse legertassen: eenvoudig, solide, puur ontworpen voor het doel en met de kenmerkende (roestvrije) klinknagels en kogelknoopsluitingen op de riemen. Maar voor sommigen zal het ook doen denken aan de klassieke motorstuurtassen. In de ongevoerde "stuurton" past alles wat je onderweg nodig hebt: Portemonnee, mobiele telefoon, bril en sleutels. De tas wordt aan het stuur bevestigd met een riem en een kogelknoopsluiting. Optioneel kan een apart te bestellen schouderriem worden bevestigd, zodat u de stuurtas ook als schoudertas kunt dragen als u te voet gaat.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206392

   Koeienhuid (dikte 2,7 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en getrommeld. Ongevoerd. metalen klinknagels, kogelnagels en bevestigingsmiddelen. Een groot hoofdvak met een insteekvak. Wordt aan het stuur bevestigd via lederen riemen met kogelknoopsysteem. Gemaakt in Duitsland. Lengte 21 cm, Ø 13 cm. Gewicht 400 g. Voor stuurdiameters van 2 tot 3,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten