Menu

Stuurtas Scape

Stuurtas Scape
  € 70,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De SCAPE stuurtas - ontworpen voor een maximale belasting van 3 kg - is een gelaste, volledig waterdichte, kleine stuurtas voor veilige opslag. Deze stuurtas is even geschikt als tas voor langeafstandstochten of woon-werkverkeer. Hij kan gemakkelijk worden bevestigd aan de meeste fietssturen en is ook voorzien van soepel lopende ritsen. Twee riemen met aluminium gespen zorgen voor een gemakkelijke en betrouwbare bevestiging, terwijl een hoofdbuisband voorkomt dat de tas gaat slingeren. Hij kan ook als extra tas aan andere SCAPE-tassen worden bevestigd.

  BROOKS SCAPE tas serie

  Ongewoon gevoel, rijk gedetailleerd en zeer functioneel: wij kennen geen andere bagageserie voor vervoer op de fiets die overtuigender is op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Het verwerkte materiaal heeft een textielachtig uiterlijk, is waterdicht en bestaat grotendeels uit een gelaste constructie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206198

   Afmetingen: Ø 12 × B 25 cm
   Volume: 3 l
   Gewicht: 140 g
   Materiaal: 46 % polyester; 34 % polyamide; 20 % polyamide, CSM gecoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen