Menu
Clemens Gerhards

Strategiespel Sia Sola

Exclusief
Clemens Gerhards
Strategiespel Sia Sola
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  In deze versie met de kleine witte speelstukken is het strategiespel alleen verkrijgbaar bij Manufactum: De kleine balletjes passen perfect in de holtes van het bord. De uitdaging aan de lenigheid van je denkspieren blijft hierdoor natuurlijk onaangetast.

  In beweging. Gedachten en sferen

  Voor vrienden van het nadenken ontwikkelde een jonge Duitse wiskundige dit even fascinerende als betoverend eenvoudige solitairespel, Sia Sola gedoopt. Sia, een vrij onbekende godin uit de Egyptische mythologie, belichaamt rede, inzicht en wijsheid. De naam suggereert dus de weg naar succes, want het betekent zoiets als "geest alleen". Het doel van het spel: de twee grote figuren moeten van plaats verwisselen op het bord. De manier om dit te bereiken is moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Ten eerste mogen ze alleen horizontaal en verticaal verplaatst worden, en mogen ze niet op het veld van de andere figuur komen. Ten tweede worden de balletjes, die door hun positie de mogelijke zetten beperken, na elke zet verplaatst, waardoor de situatie op het bord voortdurend verandert. Om te winnen moet je dus niet alleen alle stukken steeds in de gaten houden, maar ook strategisch vooruit plannen. Zodat de start niet altijd hetzelfde is, geeft een bijgevoegde set kaarten 32 startposities in vier moeilijkheidsgraden - en toont de optimale zetten op de achterkant. Deze versie van het spel is alleen bij ons verkrijgbaar.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87979

   Voor 1 speler. Vanaf 8 jaar. 2 grote en 8 kleine speelstukken en een set kaarten met 32 vooraf gedefinieerde startposities. Spelbord van massief, geolied beukenhout. 17 × 13,5 cm, materiaaldikte 1,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten