Menu

Steengoed voorraadpot met eikenhouten deksel

500 ml
Exclusief
Steengoed voorraadpot met eikenhouten deksel
500 ml
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Het Westerwald is wereldberoemd om zijn hoogwaardige kleiafzettingen. We halen onze voorraadpotten voor de keuken bij een plaatselijke pottenbakkerij. Het familiebedrijf in Ransbach-Baumbach kan nu terugkijken op meer dan 150 jaar traditie in zijn vak. En hoewel de vormen van de potten vertrouwd en eeuwenoud zijn, vindt u in onze ontwerpen alleen de glanzende, glinsterende kleur groen in het glazuur.

  Gegoten uit Westerwald klei. Met houten deksel.

  Deze kleipotten bewaren droge voedingsmiddelen zoals rijst, pasta, muesli, noten, graanvlokken ... Hun nauwkeurig vervaardigde eikenhouten deksels sluiten luchtdicht en aromavrij dankzij een afsluitring van natuurrubber. Dit behoudt de kwaliteit en smaak van uw voedsel (en houdt vocht en onaangename geuren buiten). De voorraadpotten, gedraaid uit de beroemde Westerwald-klei, worden eerst langdurig gedroogd en vervolgens opnieuw bewerkt, geglazuurd en glad gestookt in een open vuur van ongeveer 1.250 °C. De onmiskenbare glazuurkleur is voor iedereen herkenbaar. De onmiskenbare glazuurkleur kent u ook van enkele andere voorraadpotten uit ons keukenassortiment, bijvoorbeeld onze broodpot van Westerwald-klei - de pottenbakkerij in Ransbach-Baumbach heeft deze kleur alleen voor Manufactum gereserveerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205057

   Gesinterde keramiek, groen geglazuurd. Geolied eiken deksel, luchtdichte sluiting dankzij een afsluitring van natuurrubber.
   Volume 500 ml. Hoogte van de pot (zonder deksel) 10,3 cm, Ø 10 cm. Totale hoogte 12 cm. Gewicht 540 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten