Menu

Sport gyrostaal kern

Sport gyrostaal kern
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Stabiele gyroscoop. Breekbaar evenwicht.

  Een lichaam is in evenwicht wanneer alle krachten of momenten die erop werken elkaar opheffen. Deze tol demonstreert dit op voorbeeldige wijze in rust. Maar als een gemotiveerd persoon die wil balanceren erop gaat staan, blijft niets van de tol in evenwicht en blijft zeker niets stilstaan. Dankzij de hemisferische in plaats van elliptische basis van aluminium met een stalen kern, is de sportspintol slechts enkele centimeters hoger dan een conventionele therapie-spintol, waardoor evenwichtsoefeningen ermee een echte sportieve uitdaging worden voor het evenwichtsgevoel en de coördinatie. Zij vragen en stimuleren een intensieve deelname van de korte voetspieren en alle lange beenspieren tot aan het bekken om de voortdurende instabiliteit te compenseren; ook de rompspieren worden aangesproken en getraind tijdens oefeningen in knielende, zittende en buikliggende houding. De oefeningen - de bediening van de tol is zeer eenvoudig en onmiddellijk begrijpelijk - moeten altijd op blote voeten worden gedaan om tegelijkertijd de gevoeligheid van de voetreceptoren te trainen. Als je jezelf eenmaal in een rechte lijn hebt gewrongen, kun je enkele ogenblikken genieten van het bijna etherische gevoel van absolute (spier)rust en nadenken over de ironie van het lot (of de neurofysiologie) dat hoe intensiever en regelmatiger we ons lichaam confronteren met onbalans, hoe zekerder ons gevoel van evenwicht op vaste grond wordt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 86659

   Steunplaat Gelamineerd hout (dikte 1,7 cm), bekleed met zeefdrukplaat. Aluminium halve bol met stalen kern. Hoogte 11,5 cm, Ø 36,5 cm. Gewicht 3,5 kg. Max. belasting 120 kg. Met oefeningsinstructies en bijpassend schuimrubber kussen.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen