Menu
Sonnenleder

Sonnenleder Handtas

Natuur
Sonnenleder
Sonnenleder Handtas
Natuur
  Natuur
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Stads- en kantoorgeschikt.

  Sonnenleder heeft ook deze handtas ontworpen in zijn typische, pretentieloze stijl, die net zo geschikt is voor een wandeling door de stad als voor kantoor. In het ongedeelde hoofdvak past alles, van A4-documenten, een boek en een tablet tot een cosmeticatas en een brillenkoker. Er is ruimte voor een portefeuille in het binnenvak met rits, en twee insteekvakken houden een telefoon, agenda of pennen bij de hand. De sleutelhanger kan via een karabijnhaak aan een leren riem worden bevestigd, zodat je hem met één - en, afhankelijk van hoe vol de tas is, stevige - ruk uit de diepte kunt trekken. Als u de tas graag over uw schouder draagt, kunt u de meegeleverde schouderriem ook met karabiners aan de tas bevestigen. Anders kan de tas over de onderarm worden gedragen met behulp van de korte hengsels die comfortabel in de hand liggen.

  Leer van de put. Roodgelooid

  Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het zorgvuldig werkende bedrijf handhaaft nog steeds de traditionele methode van leerproductie: het looien van kuilen. Hiervoor worden alleen huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten voornamelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in leervezels. Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeervat gesmeerd volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leer dus een karakteristieke, enigszins lichtebraun-roodachtige tint, waaraan het leer ook de naam "roodgelooid" te danken heeft en die van partij tot partij verschilt. Gebruik, zon en regen veranderen de tint, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke beschermlaag, het patina, die het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28996

   Runderhuid (dikte 2 mm), pitgelooid, herkomst Duitsland. Het braune leer is vatgeverfd met natuurlijke vetten en oliën. De tas is gevoerd met ecru twill stof (65% polyester en 35% katoen). Met twee draaggrepen en een verstelbare riem, lengte 1,3 m, breedte 2 cm. Gepolijste metalen ritsen (messing), zilver gegalvaniseerd, uit Duitsland. Gemaakt in Hongarije. 32 cm breed, 25 cm hoog, 13,5 cm diep. Gewicht 840 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen