Menu
Manufactum

Sonnenleder Dames portemonnee

Natuur
Manufactum
Sonnenleder Dames portemonnee
Natuur
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Grote portefeuilles van hoogwaardig natuurleer en met een eenvoudige, functionele maar elegante uitstraling zijn zeldzaam. Zo zeldzaam zelfs dat wij een extra grote damesportemonnee hebben laten maken door de tassen- en lederspecialist Sonnenleder. Je kunt het alleen in dit ontwerp en deze maat krijgen bij Manufactum.

  Gulle metgezel.

  Deze damesportemonnee is exclusief voor Manufactum gemaakt door Sonnenleder. Het eenvoudige ontwerp en het brede, royale formaat - met doordachte onderverdelingen voor alle onmisbare zaken - maken het tot een metgezel voor de hele dag. Het grote ritsvak is verdeeld in twee delen en bevat bankbiljetten, terwijl het met leer beklede deel munten bevat; door de ritssluiting rondom kan het heel wijd open en in één oogopslag bekeken worden. Er is ruimte voor spullen ter grootte van een creditcard in 14 geïntegreerde vakken. Bonnetjes en papieren kunnen worden opgeborgen in een extra binnenvak en in twee steekvakken aan de voor- en achterkant van de portemonnee.

  Leer van de put. Roodgelooid

  Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het zorgvuldig werkende bedrijf handhaaft nog steeds de traditionele methode van leerproductie: het looien van kuilen. Hiervoor worden alleen huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten voornamelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in leervezels. Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeervat gesmeerd volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leer dus een karakteristieke, enigszins lichtebraun-roodachtige tint, waaraan het leer ook de naam "roodgelooid" te danken heeft en die van partij tot partij verschilt. Gebruik, zon en regen veranderen de tint, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke beschermlaag, het patina, die het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41726

   Runderhuid (dikte 1,4-1,6 mm), met pit gelooid, herkomst Duitsland. Binnenvoering keperstof 65% polyester en 35% katoen. Gepolijste metalen rits. Gemaakt in Tsjechië. 19,5 cm breed, 10 cm hoog, 4 cm diep. Gewicht 230 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten