Sonnenleder

Sonnenleder Dames handtas

Natuur
Sonnenleder
Sonnenleder Dames handtas
Natuur
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor de belangrijke dingen en een beetje meer.

  De populaire mening over vrouwenhandtassen is dat ze nooit groot genoeg zijn - maar als ze groot genoeg zijn, vind je er niet snel iets in. Aan de ene kant biedt deze tas dankzij zijn vorm veel ruimte, maar toch lijkt hij niet enorm groot. Anderzijds opent hij zeer wijd dankzij de ritssluiting over de hele breedte, zodat de inhoud goed zichtbaar is en zelfs documenten van A5-formaat en groter in het ruime hoofdvak kunnen worden opgeborgen. Binnenin bieden een ritsvak en twee steekzakken ruimte voor een portemonnee, mobiele telefoon of pennen. Een ingenaaide lederen slang met karabijnhaak beveiligt de sleutels, die dan altijd bij de hand zijn. Het leer is zeer soepel, zodat de tas goed past en comfortabel op het lichaam zit. De lengte van de riem kan worden aangepast met een karabijnhaak.

  Leer van de put. Roodgelooid

  Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het zorgvuldig werkende bedrijf handhaaft nog steeds de traditionele methode van leerproductie: het looien van kuilen. Hiervoor worden alleen huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten voornamelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in leervezels. Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeervat gesmeerd volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leer dus een karakteristieke, enigszins lichtebraun-roodachtige tint, waaraan het leer ook de naam "roodgelooid" te danken heeft en die van partij tot partij verschilt. Gebruik, zon en regen veranderen de tint, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke beschermlaag, het patina, die het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28993

   Koeienhuid (dikte 2 mm) pitgelooid, herkomst Duitsland. De naturelkleurige tas is gevoerd met een ecrukleurige, de zwarte tas met een blauwe keperstof (65% polyester en 35% katoen). Beide hebben een verstelbare riem, totale lengte 79 cm, breedte 3,2 cm. Alle ritsen en karabijnhaken zijn van metaal. Gemaakt in Hongarije. Breedte 35 cm, hoogte 26 cm, diepte 11 cm. Gewicht 770 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen