Form & Refine

Smal eiken schoenenrek

Nieuw
Form & Refine
Smal eiken schoenenrek
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Console of schoenenrek? Beide!

  Dit slanke, eenvoudige maar prachtige meubelstuk van geolied eiken neemt je de beslissing tussen een consoletafel en een schoenenrek uit handen - vooral in kleinere kamers - omdat het beide is: de bovenste plank fungeert als plank voor alles wat je mee moet nemen als je het huis verlaat of niet wilt vergeten. De vier niveaus eronder hebben elk ruimte voor een paar schoenen. Hier is het meubel gebouwd als een klassiek schoenenrek: Twee dwarsbalken vormen elk de open opbergruimte zodat de schoenen rondom geventileerd worden en vochtige zolen goed kunnen drogen. Het ontwerp bespaart ook gewicht, zodat je de lege plank indien nodig gemakkelijk naar een andere locatie kunt transporteren.

  De plank wordt eenvoudig tegen de muur geleund, net als de formeel gerelateerde spiegel die je ook in ons assortiment vindt. Dit type constructie met slechts twee voorpoten is vooral praktisch in oude gebouwen met hoge plinten, omdat het meubel plat tegen de muur kan staan. Bevestiging is niet nodig, maar wel aan te raden, vooral als er kleine kinderen in het huishouden zijn. Montagemateriaal voor wandmontage is inbegrepen bij het schoenenrek.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208417

   Geolied eikenhout (herkomst Bosnië-Herzegovina). Breedte 35 cm, diepte 25 cm, hoogte 100 cm. Bovenste plank 35 × 25 cm. Afstand van vloer tot laagste sport 16,5 cm. Gewicht 5 kg. Gemaakt in Bosnië-Herzegovina.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen