designimdorf

Sleutelkastje Eikenhout

designimdorf
Sleutelkastje Eikenhout
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Heel eenvoudig.

  Dit sleutelkastje is gemaakt van geolied eikenhout uit het Zwarte Woud. Het past bij de kastenserie van dezelfde fabrikant, die wij ook in ons assortiment hebben. Een overtuigend ontwerpdetail is de kastdeur, de term die in de meubelbouw wordt gebruikt om de deur van een kast te beschrijven wanneer deze niet alleen een opbergvak afsluit, maar er zelf een is. Daartoe is de deur voorzien van vijf haken voor de sleutels, die zo (visueel) veilig zijn opgeborgen of eerder verborgen. De sleutelkast wordt opgehangen door middel van twee sleutelgathangers in de achterkant, het bijzondere kenmerk: Het kan verticaal worden gemonteerd en is daarom ook geschikt voor smalle wandoppervlakken. Geschikte schroeven en pluggen worden meegeleverd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206148

   Geolied eikenhout (herkomst Duitsland). Met twee sleutelgathangers aan de achterkant. Breedte 8 cm, hoogte 53 cm, diepte 10 cm (uit elkaar getrokken diepte 8 cm). Gewicht 1,6 kg. Bevestigingsmateriaal meegeleverd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen