Menu
Ackermann Taschenmanufaktur

Sleutelhanger leer

Ackermann Taschenmanufaktur
Sleutelhanger leer
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Handig. Gemaakt van zachte koeienhuid.

  Lichtgewicht, robuust, praktisch - en een echte palmvlechter. Het leer van de sleutelhanger is zo zacht dat je hem niet eens wilt neerleggen. Maar dat is niet de enige reden waarom je je sleutels altijd bij de hand hebt. De karabijnhaak is uiterst praktisch en kan worden gebruikt om de sleutelhanger aan een handtas of rugzak te bevestigen.

  Ontwerpprincipe. Concentratie op het essentiële

  Sinds de jaren tachtig staat de Ackermann-leerfabriek voor ambachtelijke en grondstofbesparende productie. Zij gebruikt uitsluitend hoogwaardige ledersoorten die gelooid zijn met minerale, plantaardige of dierlijke stoffen (bijvoorbeeld visolie in het geval van hertenleer) - in Duitse en Europese looierijen. De ontwerpen van Beate Sedlacek en Karl-Henning Hohmann zijn gemaakt - Bauhaus zegt hallo - voornamelijk op basis van functie en zijn altijd gericht op het betreffende leer en zijn oppervlak. Het resultaat is een helder, tijdloos ontwerp zonder overbodige details, waarin elke naad zijn functionele, delicate rechtvaardiging heeft en het leer al zijn sterke kanten kan laten zien, inclusief zijn visuele en haptische kwaliteiten. De ontwerpen worden door ervaren naaisters op de beste tassenmanier gerealiseerd. Ackermann produceert het merendeel van de artikelen in het hoofdkantoor in Lüneburg, speciale productlijnen worden gemaakt in een Tsjechisch partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34036

   Runderhuid (dikte 1,2-1,4 mm), mineraal gelooid en aniline geverfd, herkomst Duitsland. Sleutelhanger (Ø 3,3 cm) en karabijnhaak (5 x 2 cm) zijn van metaal. Lengte van de leren riem 12 cm, breedte 2,5 cm. Kleur zwart. Gemaakt in Duitsland. Totale lengte 15 cm. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen