ARA Sustainable Products

Shavent scheerapparaat met zwenkkop

Nieuw
ARA Sustainable Products
Shavent scheerapparaat met zwenkkop
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Flexibel, grondig, plasticvrij. Scheerapparaat met zwenkbare kop en drievoudig scheerblad

  Een scheerapparaat met zwenkbare kop dat kan worden uitgerust met klassieke scheermesjes in plaats van de gebruikelijke verwisselbare koppen - de ideale combinatie waar we al lang op wachten. Een start-up uit München heeft dit gat gedicht met de Shavent. Net als bij een systeemscheerapparaat is het scheerhoofd gemonteerd op een oscillerende lager en kan het flexibel en manoeuvreerbaar worden aangepast aan alle gezichts- en lichaamscontouren. In tegenstelling tot conventionele scheerapparaten met zwenkkop is dit apparaat uitgerust met drie (gehalveerde) klassieke scheermesjes, waarmee het grondig en voorzichtig scheert, waardoor het geschikt is voor gevoelige huidzones zoals oksels of benen. En zodat je hem ook (antislip) veilig onder de douche kunt gebruiken, is het handvat ergonomisch en ook iets langer. De Shavent wordt geproduceerd in Thüringen. Hij is volledig gemaakt van metaal, zelfs de schommelkop is volledig plasticvrij. Alle onderdelen zijn vervaardigd met behulp van het spuitgietproces van zink, zorgvuldig geslepen, gepolijst en gepolijst verchroomd - dit ziet er ook goed uit en zorgt ervoor dat het scheerapparaat met zwenkkop gemakkelijk schoon te maken en duurzaam is. De onderdelen zijn nauwkeurig geïnstalleerd, slijten minimaal en kunnen indien nodig afzonderlijk worden vervangen. Het verwisselen van de mesjes gaat ook snel en eenvoudig: schroef het scheerhoofd los met behulp van twee kartelmoeren, vervang de mesjes, vergeet de spacer niet, schroef het weer in elkaar - klaar voor de volgende scheerbeurt. Als je liever met minder dan drie mesjes scheert, kan het scheerapparaat ook met slechts twee mesjes gebruikt worden. Maar scheren met drie scheerbladen wordt meestal gezien als de meest zachte optie. In ons assortiment vind je ook vervangende mesjes voor de Shavent, die al gehalveerd zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209013

   Verchroomd zink. Met basis, 3 messen en 3 reservemessen. Gemaakt in Duitsland. 15 × 2 cm. Gewicht 85 g.

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen