Én Gry & Sif

Set Vilt Bloemen

Sterke kleuren
Én Gry & Sif
Set Vilt Bloemen
Sterke kleuren
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Niet alleen met Pasen

  Te midden van de traditionele paastakken of zelfs in hun plaats: Deze handgevilte bloemen geven kleur aan het traditionele paasboeket nog voor ze bloeien. De draad in de steel zorgt voor een stevig bloemstuk, precies zoals u het wilt. Als u het voor en na Pasen niet te bont wilt maken, kunt u gemakkelijk andere toepassingen voor de buigbare bloemen vinden, bijvoorbeeld als servetring of cadeau-"lint".

  Tip: Zorg voor voldoende afstand tussen de vilten bloemen en het bloemenwater als je ze in de vaas met je paastakken zet. Lus bijvoorbeeld de met vilt omwikkelde draadstelen rond de paastakken op de juiste hoogte.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202740

   Bloem 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Stengels draad, omwikkeld met scheerwol. Set met in totaal 14 vilten bloemen: 7 grotere en 7 kleinere. Bloem Ø 2-4 cm elk. Totale lengte van elke bloem ca. 31 cm. Totaal gewicht 100 g. Levering zonder vaas en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen