Senger Naturwelt

Senger handpop

Beer
Senger Naturwelt
Senger handpop
Beer
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Maak weer eens echt (poppen)theater.

  Een vinger in het hoofd, een vinger in elke arm - en de wereld van de fantasie wordt verrijkt met een nieuw wezen. Senger handpoppen zijn beschikbaar voor elk spel en zijn net zo zacht en pluche als dat ze stevig aanvoelen en buitengewoon duurzaam zijn. Want kinderlijke verbeelding kent geen kwartier, zelfs de hoofdrolspeler in de huiskamertoneelgroep moet bestand zijn tegen een toegewijd spel.

  De handpop uit de Senger-fabriek getuigt hiervan door zorgvuldig handwerk. Natuurlijk maken de vervuilingsvrije materialen intiem lichamelijk contact mogelijk. Het hoofd, de armen en benen zijn niet te strak opgevuld, vooral bij de overgang naar de romp, zodat de handpop bijzonder beweeglijk blijft. De poppen zijn bijzonder geschikt voor kinderhanden, maar ook volwassen vingers - en we spreken hier uit spelervaring - vinden er probleemloos hun rol in. Zo kunnen ouders de voorleessessie verlevendigen, kan het lieve kind echt (poppen)theater maken en ook knuffelen met de pluchen vriend zonder gevaar voor lijf en leden.

  Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

  Het begon allemaal in 1985 met een familie muizen. Terwijl de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is uitgegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele andere, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: zij produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen zijn allemaal handgemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche dierenfabriek in de Nederfrankische gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor het pluche van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger-fabriek heeft voor dit ecologische engagement al vele onderscheidingen ontvangen.

  Let op:

  Indien nodig kunnen de opgezette dieren met de hand worden gewassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203592

   Bont 100% katoen, vulling 100% scheerwol, herkomst Duitsland. Handgemaakt in Duitsland. Hoogte 35 cm. Gewicht 115 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen