Menu

Senger Gans Warmtekussen

Klein
Senger Gans Warmtekussen Klein
Senger Gans Warmtekussen
Klein
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Adelheid, Master Petz en Master Lamp: knuffelige metgezellen

Een knuffel moet zacht aanvoelen - daar zijn de meeste kinderen het over eens. Gans, beer en konijn van Senger overtuigen over de hele linie als het om aaibaarheid gaat, want hun pluche vacht van biologisch katoen is bijzonder donzig en voelt aangenaam aan. De dieren zijn gevuld met zuivere scheerwol, die de fabrikant betrekt van een herder in de Eifel. De gans, de beer en het konijn zijn echter niet te strak opgevuld, zodat de lange benen en armen gemakkelijk kunnen wiebelen wanneer zij worden rondgedragen.

De kleine gans is bijzonder voorbestemd om bij de keel te worden gegrepen en over de grond te worden gesleept als een soort gekoesterd "prooistuk". Net als de grote gans, is het een knuffel, kussen en warmwaterkruik in één. Binnenin de twee eendjes zit een uitneembaar katoenen kussen, dat in het geval van het grote dier gevuld is met biologisch speltkaf, dat niet alleen bij kinderen geliefd is, en in het geval van het kleine dier met kersenpitten. Bij verhitting kan speltkaf onder meer helpen tegen maagpijn, terwijl kersenpitten behalve voor verwarming ook voor verkoeling kunnen worden gebruikt. Het speltkaf of het kersenpitkussentje moet uit het dier worden gehaald en in een katoenen of linnen doek worden gewikkeld alvorens het op de verwarming, het tegelkacheltje of in de oven (hoogstens handwarm) op te warmen.

Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

Het begon allemaal in 1985 met een muizenfamilie. Hoewel de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is gegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele anderen, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: ze produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen worden allemaal met de hand gemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche-dieren-fabriek in de Neder-Franse gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor de pluchevachten van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger fabriek heeft al vele onderscheidingen ontvangen voor deze ecologische inzet.

Attentie:

De warmtekussens zijn niet geschikt voor premature baby's of kinderen jonger dan 2 maanden. De warmtekussens mogen niet in de magnetron worden verwarmd.

Let op:

Indien nodig kunnen de opgezette dieren met de hand gewassen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 88403

Bont 100% katoen, vulling 100% scheerwol, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Elk met een verwijderbaar warmtekussen.
Kussen met kersenpitvulling. Lengte 47 cm. Gewicht 320 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu