Scout alarm en locator eenheid

Scout alarm en locator eenheid
  € 59,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Met een alarmsignaal van 85 decibel vestigt dit kleine apparaatje, dat discreet op de fiets kan worden gemonteerd, de aandacht op zich in geval van onbevoegde toegang. Tegelijkertijd wordt de positie van de fiets gevolgd. Voorwaarde: toegang tot de Apple app "find my" en activering via de eigen app van het apparaat. Het kleine apparaatje wordt rechtstreeks op het fietsframe gemonteerd op de bevestigingsmogelijkheid voor bidonhouders - eventueel samen met de bidonhouder - en moet ook worden voorzien van een gele signaaldop als u wilt vertrouwen op dit type visuele afschrikking. Een verborgen USB-C oplaadaansluiting zorgt ervoor dat de batterij tot zes maanden kan worden opgeladen. Met geïntegreerd LED-display voor alarmgereedheid, koppeling en batterijniveau.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209522

   Afmetingen: B 10,5 × D 2,5 × H 0,8 cm
   Gewicht: 25 g
   Materiaal: Kunststof, rubber, metaal
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen