Juwel H. Wüster

Schaar Wasdroger Aluminium

Juwel H. Wüster
Schaar Wasdroger Aluminium
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ruckzuck: de was drogen

  Sinds de jaren 1950 vaak gekopieerd en - tot plastic versies toe - vervormd, maar altijd ongeëvenaard: de "Ruckzuck" van het familiebedrijf Artweger, opgericht in 1923 in Bad Ischl, Oostenrijk, is de klassieker onder de schaarvormige wasdrogers. Een eenvoudige handgreep en 20 kg wasgoed vinden hun plaats op deze stevige drooghulp. In elkaar geschoven steekt hij slechts 9 cm uit; indien nodig wordt hij verlengd tot 46 cm en houdt dan bijna 5,2 meter wasgoed vast op in totaal 7 stevige stangen. Dankzij de schaarconstructie van aluminium en de met kunststof beklede stalen stangen kan de droger ook buiten worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 77490

   Wasdroger met wandrails. Gemaakt in de Slowkei. Hoogte 18,5 cm, breedte 79,5 cm, uitsteeksel 9-46 cm. Gewicht 1,6 kg. Max. belasting 20 kg. Montagetoebehoren en instructies zijn inbegrepen.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen