Menu

Savon rotatif

Savon rotatif
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Uit Frankrijk. Zeep om te draaien.

  "Savon rotatif" is de naam die de fabrikant geeft aan zijn product, dat in 1950 werd gepatenteerd en sindsdien vaak wordt gebruikt in de "toiletten" van scholen, andere openbare gebouwen en de Franse staatsspoorwegen. De geboorde (gemakkelijk te vervangen) zeep hangt stevig maar vrij draaiend aan een schuine as, wat enerzijds het snelle "inzepen" vergemakkelijkt en anderzijds ervoor zorgt dat de zeep snel en over het hele oppervlak droogt. Het messing apparaat is robuust en roestbestendig genoeg voor gebruik in de tuin. Voor elk van de 300 gram zeep belooft de producent 1000 "lavages", of handreinigingen. In het geval van ons model is het een eenvoudige citroenoliezeep waarvan de geur natuurlijk niet te vergelijken is met die van onze Bronnley citroenzeep.

  Productinformatie

  Artikel nummer 58055

   Frans octrooi sinds 1950: De gemakkelijk vervangbare zeep hangt stevig maar vrij draaiend aan een as en droogt snel na het "inzepen". Voor maximaal 1.000 handreinigingen. Bar- en wandarmatuur van messing, beide netjes aan elkaar gesoldeerd en verchroomd. Projectie 15,5 cm. Houder weegt 160 g. Met een zeepje en bevestigingsschroeven.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen