Menu

Riess maatbeker email

Klein
Riess maatbeker email
Klein
  € 31,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Meten, mengen, verwarmen.

  Deze geëmailleerde en van plaatstaal gemaakte maatbekers van Riess in Oostenrijk zijn zelfs geschikt om vloeistoffen op het fornuis op laag vuur te verwarmen - zoals melk (of water) voor gistdeeg of bouillon voor risotto, die dan precies in de gewenste hoeveelheid beschikbaar is. De meetschaal binnenin, zwart op wit, blijft zeer goed leesbaar.

  Glasharde kwaliteiten. Kookgerei uit Neder-Oostenrijk

  Geëmailleerde potten en pannen zijn in feite niets anders dan ijzerwerk met een laagje silicaatglas. De eigenschappen van deze - glasharde - oppervlakteafwerking zijn echter uitstekend: email is corrosiebestendig, krasvast en gemakkelijk te reinigen, hittebestendig en smaakloos. En in dit ontwerp was kookgerei van geëmailleerd ijzer vroeger voorbehouden aan professionele koks.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34486

   Wit geëmailleerd plaatstaal, schaalverdeling voor vloeistoffen binnenin.
   Klein: schaalverdeling van 0,1 tot 0,6 liter in stappen van 100 ml, alsmede 1/8, 1/4, 3/8, 1/2 en 5/8 l. Volume 625 ml. Hoogte 12 cm, Ø 10,5 cm. Gewicht 315 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen