Harold’s Lederwaren

Riemtas voor dames

Cognac
Harold’s Lederwaren
Riemtas voor dames
Cognac
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Fanny pack herladen. Perfect functioneel

  Fanny packs zijn allang geëvolueerd van sportieve, praktische retro-accessoires tot chique allrounders. Wat functioneel is wint - vooral als het een kleine visuele update krijgt. Met zijn heldere, eenvoudige vorm heeft Harold’s niet alleen zijn heuptas qua design naar de 21e eeuw gebracht, maar ook bij de keuze van de materialen rekening gehouden met de eisen van deze tijd. Het lichaam is gemaakt van sterk, plantaardig gelooid rundleer en is daarom zo duurzaam dat de riemtas ook op lange termijn nuttig en een bron van plezier voor u zal zijn. Door de discrete toepassing van kleur blijft het natuurlijke, fluweelzachte oppervlak van het zachte leer behouden. De tas is slank gesneden zodat hij goed tegen het lichaam aansluit en nauwelijks opvalt. Het gevoerde hoofdvak is niet verder onderverdeeld, en aan de buitenkant is een klein ritsvak geïntegreerd. De lengte van de heupband is traploos verstelbaar dankzij twee metalen gespen.

  Drie generaties ervaring. Harold’s Fabrikant van lederen tassen

  Het maken van fijne tassen zit de familie Schmelz in het bloed. Zij zijn degenen achter het merk Harold’s en maken al sinds 1936 leren tassen, nu in de derde generatie. In de jaren vijftig begon de fabriek samen te werken met buitenlandse partners, eerst in Italië, later ook in Colombia en India. Dit leidde niet alleen tot de verplaatsing van een deel van de productiefaciliteiten naar het buitenland, maar ook tot de merknaam Harold’s, die voortaan voor de productie werd gebruikt. De ontwerpen worden allemaal gemaakt in het Duitse hoofdkantoor van het bedrijf in de buurt van de Hessische metropool Frankfurt. Goed doordachte vormen en functionaliteit, tijdloos design en vooral eersteklas vakmanschap en natuurlijk, duurzaam leer staan voorop. Dit is de enige manier om het verklaarde doel, duurzame "tassen voor het leven" te produceren, te bereiken. De productie vindt hoofdzakelijk plaats in Colombia en India - altijd rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden - en sinds 2010 ook weer in Obertshausen.

  Duits constructivisme, Colombiaanse natuur

  De succesvolle samenwerking met een kleine fabriek in Colombia bestaat sinds 1985 en omvat meer dan het gebruikelijke: zij is gebaseerd op wettelijke arbeidsovereenkomsten die de werknemers stabiele arbeidsvoorwaarden bieden met zekerheden zoals een ziekte-, ongevallen- en pensioenverzekering. Een groot deel van de werknemers werkt dan ook al meer dan 20 jaar in het bedrijf en beschikt over de nodige expertise en jarenlange ervaring in de leerverwerking. Dit is niet vanzelfsprekend in de Zuidamerikaanse lederwarenindustrie, die gekenmerkt wordt door migrerende arbeidskrachten. Even bijzonder zijn de uitgebreide veiligheidsvoorschriften, waardoor de werkomgeving de Europese normen benadert, bijvoorbeeld op het gebied van akoestiek, afstanden of reinheid. Een groot deel van de voor de productie gebruikte machines komt ook uit Europa. Het leer is afkomstig van runderen uit de regio die het hele jaar door buiten worden gehouden, zoals in Zuid-Amerika gebruikelijk is. Na het looien vertoont het leeroppervlak nog de natuurlijke nerf met de sporen van het leven van een dier zoals muggenbeten of kleine scheurtjes en vormt het spoedig het patina dat typisch is voor leer. Stoffen en metalen onderdelen worden ook in de nabijheid van de Colombiaanse fabriek geproduceerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207239

   100% koeienhuid (dikte 0,8 mm), plantaardig gelooid. Voering 100% polyester. Metalen fittingen, plastic ritsen. Tweedelige, in lengte verstelbare heupgordel, breedte 2 cm, lengte max. 92 cm. Gemaakt in Colombia. B 22 × H 13 × D 3 cm. Gewicht 290 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen