Ludwig Schröder

Riemput gelooid

Donkerbruin
Ludwig Schröder
Riemput gelooid
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Glad leer van dubbele croupons

  Enkellaags riem van braunem glad leer uit de looierij van Kobel in Kellinghusen. Het is afkomstig van de kernstukken (dubbele croupons), het meest stabiele en waardevolle deel van de koeienhuid. De riem heeft een fijn decoratief reliëf rondom, en de donkere, gerolde gesp is vastgenaaid met een contrasterende zadelmakerssteek.

  Lederwaren van Uetersen. Ludwig Schröder

  Het familiebedrijf Ludwig Schröder in Uetersen, Sleeswijk-Holstein, vervaardigt riemen van uitzonderlijke kwaliteit. De basis is altijd de beste plantaardige of pitgelooide koeienhuid van geselecteerde Europese looierijen. Het wordt nooit met kleur bespoten, maar doorgeverfd in het vat - het oppervlak blijft dus gestructureerd, levendig en natuurlijk. Schröder zit al sinds 1825 in de leerbranche: 140 jaar lang werd in de eigen fabriek leer gelooid en verwerkt tot lederwaren - tot 1964, toen de leerfabriek de eigen leerlooierij opgaf en zich specialiseerde in de productie van lederwaren.

  Let op:

  De riemlengte is de lengte van de binnenkant van de gesp tot het middelste gat in de riem. Deze lengte moet overeenkomen met de tailleomvang van de broek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10856

   Enkele laag. Runderhuid (dikte 4 mm), met pit gelooid. Messing gesp verzilverd. Gemaakt in Duitsland. Breedte 3,9 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen